2013. november 5., kedd

Nudes Paletta by H&M

A mai teszt alanya egy H&M paletta lesz:) 1-2 évvel ezelőtt egy nude palettát beszerezni itthol szinte lehetetlen volt, de szerencsére azóta ez már megváltozott, hiszen nagyon népszerűek lettek a Sleek palettái, valamint a Catrice is piacra dobott egy ilyen palettát. Ebből a hullámból természetesen nem maradhatott ki a H&M sem. Nade lássuk hogy mit is kapunk tőlük :)

A palettát a H&M üzleteiben tudjátok megvásárolni, ha jól emlékszem, 1290 forintért. 5 jól kombinálható nude színt kapunk. Előre jelezném, hogy ne egy brutálpigmentált palettára számítsunk mivel ez direkt nappali sminkekhez lett kitalálva, így ennek megfelelően nagyon természetesek a színek.

Az 2es és 4es színek mattak, az 1es egy nagyon érdekes fényes fehér szín, a 3as szaténfényű pezsgőszín valamint az utolsó, és egyben legsötétebb szín is egy érdekes darab mivel csak egy nagyon pici fénye van és egészen apró csillámok vannak benne.

Szerencsére a szemhéjpúderek nem porolnak, de alap nélkül azért beülnek a redőkbe. Viszont még így is a kedvenc nude palettám :)

Itt van pár swatch :) Alap nélkül készültek:)

Nektek hogy tetszik? Van kedvenc nude paletátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése